När man vill sluta röka idag så är ecigg det självklara alrernativet när man verkligen vill lyckas att göra det. Det är enkelt att byta till ecigg i och med att man fortfarande får i sig nikotin och istället skippar alla de giftiga ämnena som är i tobak. Därav kan man sluta röka relativt smärtfritt och då det finns mängder med olika smaker på ecigg i form av ejuice blir det dessutom roligt att sluta röka. 

Gå in på e juice smaker för att ta en titt på alla smaker av ejuice som finns i sortimentet. Oavsett om du vill röka jordgubb, coca cola eller vanlig tobak så kommer du att hitta den perfekta smaken. Då du kan experimentera med smaker blir det roligare att sluta röka och det ökar även chansen för att du ska lyckas. Många som inte har lyckats förut har lyckats just med hjälp av ecigg.

Bara nikotin i ejuice​

En anledning till att det är bättre att röka ecigg än vanliga cigaretter är på grund av att du endast andas in och andas ut vattenånga och nikotin. Det gör att det blir mycket mindre skadligt för dig att röka ecigg istället för vanliga cigaretter. Det kommer även påverka din omgivning positivt då du inte längre kommer att andas ut skadlig rök. I och med detta kan du utan problem röka vart du än befinner dig och helt utan dåligt samvete. 

Den vartenånga som du andas ut kommer inte att lämna en dålig lukt och den kommer inte att sätta sig i tak och väggar. Därav är det väldigt bekvämt att röka ecigg. Det och det faktum att det inte är skadligt är en god anledning till att du ska byta redan idag. Det är dessutom mycket billigare att röka ecigg vilket gör att du kommer spara mycket pengar på det.