Att sluta röka är något av det svåraste många går igenom, många försöker utan att lyckas och efter att ha försökt ett visst antal gånger kan det hända att man lägger det på hyllan och accepterar sig själv som rökare trots att man egentligen vill sluta. Nikotinberoende är mycket starkt och ingenting som man ska underskatta. Det är viktigt att man ser till att man är beredd på det som komma skall när man vill sluta röka och ser till att man har all den informationen som man behöver, du kan hämta mer information om el cigg och hur det kan hjälpa dig genom att gå in på länken. El cigg är det sättet som de allra flesta lyckas sluta röka på idag. Så även om du är en inbiten rökare som har rökt i många år så bör du testa på el cigg, detta kan funka även för dig.

Fördelar med el cigg

Det finns många fördelar för den som vill testa på el cigg, först och främst är detta ett väldigt ekonomiskt alternativ i jämförelse med att köpa och röka vanliga cigaretter. Den främsta fördelen är dock att då du endast andas in vattenånga och andas ut vattenånga är detta inte skadligt för dig eller din omgivning. Samtidigt kan du välja mellan många olika smaker, där inkluderas även tobakssmak vilket gör att det kommer att bli roligare att sluta röka. 

Många uppskattar att röka smaker som citron och blåbärsmuffin, det finns även smaker som energidryck, fruktiga smaker och mängder med efterrätter. Det gör att man enkelt kan hitta en smak som man tycker om. 

Du kan experimentera med smakerna och dessutom bestämma själv vilken nikotin nivå du vill ha i dem, i och med detta kan du enkelt dra ned på nikotinet och till slut även sluta helt med ecigg. Dock går du igenom en ofarlig process medan du gör det.